dimecres, 21 de març del 2012

La vuelta i la presentació del Raconet de Scrapbooking i Dechopatch!

Hola!!!!
Després d'un mooooolt llarg període "out" en la web (ja sabeu facebook és la nostre perdició) hem decidit tornar amb més ganes que mai!!!! i amb noves propostes!
Hem evolucionat i ara apart de seguir sent la botiga de joguines de sempre, on l'originalitat i la qualitat és la nostre màxima, també estem dedicant un gran esforç en les manualitats pels que som una mica més grans!
Així que el va començar en un raconet de Decopatch i Scrapbooking ara ja comença a tenir forma: papers, segells, tròquels... Coneixeu com funciona? per això som aquí! Us anirem ensenyant novetats, treballs realitzats per nosaltres i per vosaltres esperem... i mooolt més!
Gràcies per ser-hi, per seguir donar-nos idees i per animar-nos a reinventar-nos!!!! sense vosaltres res d'això tindria sentit...
Petonets,



Hola!
Tras un largo período ausentes en la web, (ya sabéis que facebook es nuestra perdición) hemos decidido volver con más ganas que nunca! y con nuevas ideas.
Hemos evolucionado y ahora además de seguir siendo la juguetería de siempre, donde la originalidad y la calidad es nuestra máxima, también vamos a dedicar a nuestro esfuerzo a las manualidades para los que ya somos menos pequeños!!!! ;)
Así que lo que empezó siendo una pequeña esquina ahora ya empieza a tener forma el Rincón del Scrapbooking y Decopatch. ¿Sabeis como funciona? Bien por eso estamos aquí! Aprovecharemos este espacio para enseñaros novedades, trabajos realizados por nosotras y por vosotras si os animáis... y mucho más! :D
Gracias por estar a nuestro lado, por seguir dándonos ideas y por animarnos a reinventarnos! Sin vosotros nada de esto tendría ningún sentido...
Petonets,