dijous, 6 de juny del 2013

El comerç de nou barris es mou, i el d'Horta també!


Avui ens fa molta ilu presentar-vos l'activitat d'aquest dissabte que farem juntament amb altres associacions de comerciants de Barcelona.

Dissabte 8 de juny, serem de 12 del migdia fins a mitjanit a la Pl.Virrei Amat. El mercat de la Mercè organitza una nit de tapes dins del mercat, i aprofitant que la plaça ja no hi fan obres, 60 comerços muntarem la paradeta.

Hi ha moltes coses a fer, concerts, tallers de màgia, dj's, maquillatge, titelles... i of course, el meu taller de Decopatch a les 17! (jo ja el canviaria ja... però tothom em demana que el repeteixi..)

Bé com veieu els comerços és un dels sectors que més esta patint la crisis. No ens enganyem, a qui ja no gasta ningú i les petites botigues de barri estem patint molt. Cada dia hi ha un comerç que ja no aixecarà la persiana mai més. I els que encara no hem tancat, estem fen mans i mànigues per entendre les vostres necessitats, intentant moure'ns per tal de que
trobeu atractiva l'oferta que hi ha al barri i no marxeu d'ell. Tots som responsables de com estan quedant els barris de buits! Les botigues son l'ànima dels barris. Pensem'hi!

Feta aquesta petita reflexió, us convido a quedar-vos aquest dissabte al barri i que ens vingueu a saludar!

Petonets,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada