divendres, 10 de gener del 2014

Tallers a la vista!

Bon dia!
Després de tants dies de reunions familiars, sobretaules eternes, trobades amb amics i de moments màgics és ara toca tornar a la rutina i perquè no, de fer un àlbum de Scrapbooking, per posar ordre a totes les fotos i records que hem fet aquests dies. Així que aquí van les nostres propostes de tallers més properes:
 
TALLER VERMUT
Que farem? Farem un àlbum de Scrapbooking.
Aquest cop serà un mini i utilitzarem els papers i els segells Mr.Wonderful ( sí sí també han dissenyat la seva col·lecció de papers de Scrap).
 
Quan? serà el proper 18 de gener d'11 a 13
 
Preu: 25€ per persona. Tot el material inclòs.
 
NOU! TALLER "JUVENIL"
A qui va dirigit? als nens i nenes d'aquella edat que ja no son petits però tampoc per fer un taller d'adults. Que li agradin les manualitats i que vulguin trobar gent de la seva edat.
 
Que farem? una introducció al món de Scrapbooking, mostrant diferents tècniques tot fent un àlbum bàsic.
 
Quan? Dissabte 8 de febrer d'11 a 13.
 
Preu: 25€ per persona. Tot el material inclòs.
 
Com ja sabeu, a tots els nostres tallers d'Scrapbooking, el material el posem nosaltres, i les eines de tall les cedim per al taller i les pegues, cinta d'ahsevia de doble cara.., així que només heu de venir carregades de ganes de passar-ho bé!!
 
Si us agraden els taller cal que reserveu la vostre plaça el més aviat possible o bé per mail: joguinestat@gmail.com o per telèfon 93 420 46 08.

Us esperem!!

Petonets, 

Lataat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada