dimarts, 25 de març del 2014

TALLER VERMUT MUY CREATIVO

Buenos días,
Comenzamos la semana la mar de contentos. 

Os presentamos el próximo taller Vermut de Scrapbooking: "Álbum Sorpresa". Además aprovecharemos la ocasión para presentar la nueva colección de papeles, stickers, de la casa APLI (marca de casa inquieta para estar constantemente innovando).

 



En esta ocasión, será un taller muy creativo. Construiremos de principio a fin un mini álbum lleno de bolsillos, solapas, ventanas y rincones donde colocar vuestras fotos y mensajes secretos.
 Un taller donde Anna nos mostrará diferentes técnicas de Scrap.

 

 ¿Os animáis a venir? Detalles del taller:
Sábado 5 de abril de 10.30 a 13.30 - acabaremos haciendo el vermutillo y compartierno un ratillo de charla y de buen rollo.
El precio del taller son 30€ todo el material incluido. Recordad que en nuestros talleres no os hace falta que vengáis cargados con el material de corte, de pegas y demás.. en este taller solo hace falta que vengáis con muchas ganas de Scrapear!

Las plazas son limitadas así que por favor, si os apetece reservad la plaza lo antes posible.
Petonets,

Lataat.

-------------------------------------------------------------------
Bon dia!
Avui estrenem setmana la mar de contents.
Us presentem el pròxim taller Vermut de Scrapbooking: "Album Sorpresa!. A més a més aprofitarem l'ocasió de presentar la nova colecció de papers de Scrapbooking de la casa APLI (marca que som molt fans, per la seva capacitat d'innovar i de renovar-se constanment)

En aquesta ocasió, serà un taller molt creatiu. Construirem de principi a final un mini àlbum amb moltes butxaques, solapes, finestres i raconets on colocar fotos y missatges secrets. En aquest taller l'Anna, en mostràra diferentes tècniques de Scrap.
Us animeu a venir?
El taller serà el proper dissabte 5 d'abril de 10.30 a 13.30 - acabarem fent el vermutillo i compartint una estoneta de xerrera.
El preu del taller son 30€, tot el meterial inclòs. Recordeu que als nostres tallers no cal que vingueu carregats de material de tall, pega, etc... només cal que porteu moltes ganes de Scrapejar.
Les places son limitades així que si us plau, feu la reserva el més aviat posible.
Petonets, 
Lataat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada